Välkommen till Villa Christine

Villa Christine är ett hem för hälsa och välmående - ett ställe att återvända till för att lugna sig, samla kraft och hitta ny energi. Vårt ställe passar särskilt bra för till exempel retreater, yoga- eller tai chikurser, meditationsläger eller körövningsveckoslut. Hos oss arrangeras också regelbundet kurser, läger, olika seminarier och musikkonserter. Otaliga organisationer och företag har arrangerat lyckade möten eller personalträffar hos oss.

Vi serverar våra gäster hälsosam och god mat. Maten tillreds i vårt eget kök med vår egen filosofi som grund med betoning på ekologiska och för säsongen passliga råvaror. Vi vill vara generösa gentemot våra gäster men skonsamma för miljön.

Villa Christine ligger beläget i det vackra och historiska Tenala, Raseborg, ca 12 km från Ekenäs, invid öppna åker- och skogslandskap med utsikt över Gennarbyviken.

Du kan boka Villa Christine exklusivt för er grupp eller boka in dig och ditt sällskap för en natt på B&B under sommarsäsongen. Tveka inte att ta kontakt också utanför sommarsäsongen ifall du letar efter inkvartering för en lite längre tid.

© 2019 Copyright Villa Christine.