Villa Christine

Villa Christine on alunperin 30-luvulla rakennettu Tenholan suomenkielinen koulu. Koulun lakkautettua 90-luvulla talo on muuttanut muotoaan ja tarkoituksiaan muutamaan otteeseen. Uudet nuoret omistajat Victoria Lindqvist ja Jon Lindström astuivat kuvaan keväällä 2014, jonka jälkeen Villa Christine on ottanut suuria askeleita kohti ekologisempaa ja (hiilidioksidi-) päästöttömämpää suuntaa. Nykyään Villa Christine on koti terveydelle ja hyvinvoinnille – paikka johon palata hiljentyäkseen, kerätäkseen voimia tai löytääkseen uutta energiaa. Paikka sopii hyvin esimerkiksi retriiteille, yoga/tai chi -tapaisille kursseille, meditaatiokokoontumisille, kuorojen harjoitteluviikonlopuille jne, ja Victoria ja Jon järjestää jatkuvasti mm musiikkitapahtumia, -kursseja ja -leirejä talossa.

Tarjoamme bed & breakfast -vieraillemme monipuolisen ja rikkaan luomu-aamiaisen pääosin kasvikunnan herkuista, ja ryhmillä on mahdollisuus täysihoitoon.

Villa Christine sijaitsee kauniissa ja historiallisessa Raaseporin Tenholassa, noin 12 km:n päässä Tammisaaresta. Ympäristö on avaraa maalaismaisemaa peltoineen ja metsineen. Kylän vireään keskustaan on vain 5 minuutin kävelymatka, ja keskustasta löytyvät hyvät palvelut, mm kauppa, ravintola, kahvila, apteekki, pankki ja upea vanha kirkko. Merelle matkaa on noin 2 km, jossa on mukava Tenholan uimaranta ja satama.

© 2019 Copyright Villa Christine.